JA CONEIXEM L’ESCENARI PER A TEL AVIV 2019

Aquesta mateixa tarda, a través de les xarxes socials, la KAN, televisió d’Israel i també responsable de l’organització del pròxim festival d’Eurovisió, ha donat a conèixer el disseny de l’escenari del Tel Aviv Expo que acollirà el concurs el pròxim mes de maig.

Tal com ja s’especulava, el disseny el formen triangles, que tenen la simbologia del triangle de David, un referent dels jueus i que alhora també forma part de la seva bandera.

El disseny del mateix, tal com ja es sabia, és obra Florian Weider, que ja va ser responsable dels escenaris del 2011 a Düsseldorf, el 2012 a Bakú, el 2015 a Kíev i l’any passat a Lisboa.

L’escenari també el formaran quatre passarel.les connectades en forma de prisma y un sostre mòbil amb més de 300 triangles. Recordem que per a l’ocasió es tornarà a disposar de pantalles LED, que recordem que l’any passat es va eliminar per reduïr els costos de l’organització.

El recinte del pavelló 2 d’Expo Tel Aviv tindrà capacitat per a 7.900 espectadors, dels quals 3.000 ho podran gaudir dempeus.

Encara no es coneixen més detalls, però s’especula que la green room es situarà en un segon pavelló on també hi cabrà públic per viure-ho en directe i que ho visualitzaran a través de grans pantalles.

Deixa un comentari