OPERACIÓN TRIUNFO SERVIRÀ DE NOU PER ESCOLLIR EL REPRESENTANT ESPANYOL

Aquest mateix matí des dels estudis renovats de la nova edició del talent Operación Triunfo, al Centre de l’Audiovisual de Terrassa, s’ha celebrat la roda de premsa per presentar la nova edició del concurs que arrencarà el proper dimecres dia 19 de setembre a partir de les 10:30h.

La presentació ha comptat amb la presència de tots els professors de l’acadèmia, el jurat i també de Noemí Galera, la directora de l’acadèmia i responsable de tot el càsting del format, Tinet Rubira, director de la productora Gestmusic i director al mateix temps del programa, Toni Sevilla, cap de continguts de RTVE i ha comptat amb la presentació de Roberto Leal que repetirà com a presentador del mateix.

La d’avui ha estat una presentació amb moltes novetats. Certament després del nivell i l’audiència aconseguida en la rescatada novena edició fa pensar que els punts presentats avui han estat del tot agosarats ja que el que es vol és que no es perdi l’essència del que s’ha aconseguit fins a dia d’avui.

Per a RTVE és un format molt llaminer i no vol perdre pistonada per tornar a recuperar aquella audiència jove que tan costa de poder aglutinar.

En aquesta ocasió hi hauràn moltes novetats, des d’un nou plató amb més aforament i totalment renovat, la incorporació al tradicional jurat de la cantant Ana Torroja (que compartirà igualment tasques amb Jose Pérez-Orive i Manuel Martos) i els nous professors com ara la polifacètica Itziar Castro que substituirà la tasca dels Javis o la del català Miki Puig que substituirà a Miki Milkiway. La resta de plantilla docent es manté però es reforça amb Xuan Luan com a mestre de Yoga.

Entre les novetats presentades avui i més sonades ha estat l’anunci que ha fet Toni Sevilla a l’anunciar que Operación Triunfo repetirà com a format per a escollir el/s o la/es representant/s pel pròxim festival d’Eurovisió 2019. De fet, i com a data a remarcar, ha anunciat que una vegada quedin els 16 concursants a l’acadèmia, qualsevol d’ells pot ser escollit per a Eurovisió, i que per tant no caldrà que sigui un dels finalistes de l’edició. Això permetrà escollir a la perfecció una veu potent i que encaixi amb les cançons que l’ens públic té pensat anar desgranant d’aquí a unes setmanes.

Això farà que els temes d’Eurovisió es puguin digerir molt més bé i que es pugui triar un tema potent amb més espai de temps i que en el moment de presentar-la estigui al 100%. Al mateix temps de no deixar escapar cap veu possible per poder cautivar l’audiència el proper mes de maig.

Un altre dels canvis importants és el dia d’emissió. Doncs passarà dels dilluns als dimecres, ja que segons Sevilla, és una de les maneres de guanyar terreny a la competència i mantenir una graella potent a TVE1. Sobre aquest àfer, Rubira ha desgranat que el format s’ha emès en qualsevol dia dela setmana (excepte els dissabtes) i sempre ha tingut un èxit aclaparador.

Pel que fa als nous concursants durant la tarda d’avui es presentaràn 14 participants a través de les xarxes socials, i els 5 darrers es donaràn a conèixer a l’emissió del programa Espanya Directo, just abans de la gala 0 del proper dimecres.

Sobre aquests nous noms ja hem pogut descobrir a dos artistes catalans: Carlos Right d’Esplugues de Llobregat i també a Luis del Masnou. Caldrà esperar si finalment s’incrementa el caliu català a la nova edició.

En veurem el resultat el pròxim dimecres i des d’Eurovisio.cat us seguirem anunciant tot el que passa relacionat amb el festival

Deixa un comentari