Aitana Ocaña

Aitana Ocaña és una jove de 19 anys natural de Barcelona però actualment resident a Sant Climent de Llobregat.

Ja des de ben petita ha estat vinculada amb la música ja que només amb 12 anys va començar a tocar el piano i a partir d’aquest moment es va adonar que el seu futur estava en el món de la música. Així mateix i gràcies a la interpretació de la cançó We Are The World (Usa For Africa) en una funció a l’escola va convertir-se en un somni imparable per a la jove.

Tot i que professionalment no s’ha dedicat mai a la música, la jove ha acabat recentment els estudis de batxillerat de belles arts on una de les seves aspiracions és acabar d’estudiar la carrera de disseny. Tot i que no se la coneix per haver trepitjat algun altre talent-show a nivell nacional, Aitana era aficionada a penjar covers a les seves xarxes sociales i al seu canal de YouTube. I certament pot adaptar-se a diferents estils musicals segons mostren les seves publicacions.

Amb un timbre de veu peculiar amb el que és capaç de cantar temes d’estils diversos. Entre les seves influències es troben les de James Blunt, Mehan Trainor, Mecano i One Republic, entre d’altres.

Aquí podeu veure les seves actuacions a les diferents gales d’Operación Triunfo 2017.

Gala 0: Bang-Bang

Gala 1: No Puedo Vivir Sin Ti (amb Cepeda)

Gala 2: Can’t Stop The Feeling (amb Agoney)

Gala 3: Issues

Gala 4: Con Las Ganas (amb Amaia)

Gala 5: El Mismo Sol (amb Alfred)

Gala 6: Let Me Love You (amb Raoul)