“Tú Canción” agafa força en el segon assaig a Lisboa

Aquest diumenge el matí ha estat el moment per enfortir la proposta espanyola al festival. Amaia i Alfred han tornat a assaigar i posteriorment fer la roda de premsa de la seva candidatura. En aquesta segona presa de contacte amb l’escenari hem pogut veure una evolució creativa important amb una posada en escena especial i més creativa.

En aquest cas, la producció de la cançó continua amb la mateixa línia que en la primera edició però en aquest cas el feeling entre els dos concursants ha estat molt millorat, ja sigui amb mostres de passió i sensibilitat en tota la cançó.

El que si que encara és una incògnita és saber si el vestuari definitiu és el d’aquesta segona posada en escena serà el que han lluït els dos joves. En aquesat edició Amaia ha actuat amb un vestit-pantaló negre i blanc i Alfred amb uniforme de color verd turquesa. Faltarà saber si realment serà la vestimenta oficial.

Després de l’assaig, els dos representants acompanyats de la cap de delegació han fet la roda de premsa oficial del seu tema on han afirmat que encara queden moltes coses per polir.

podeu veure l’actuació en el següent vídeo:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s