Els finalistes d’OT ja tenen les cançons per a la gala especial d’Eurovisió

Ahir dilluns va ser el dia decisiu al programa Operación Triunfo, on s’escollia el cinquè finalista i s’afegia a les cares ja conegudes com a triomfadors de la setena edició del talent show amb més expectació de tota la història de la televisió.

La màgia també ha estat màxima al descobrir que a més és el format escollit per RTVE per a escollir el pròxim representant espanyol al festival d’Eurovisió. Tal com ja informàvem, Gestmusic, productora del format, va anunciar que el proper dilluns dia 29 de Gener seria el dia escollit per decidir el tema escollit fent un especial d’Eurovisió abans de la gran final de la següent setmana.

Els últims nominats en el format han estat els canaris Ana Guerra i Agoney, on finalment el televot va fer que la fèmina es quedés a l’acadèmia i per tant optés a ser una de les cinc finalistes. En el cas d’Agoney, el favorit per anar a Eurovisió des del primer moment, es va quedar a les portes però això no impedirà que no formés part de la gala d’Eurovisió, de la qual també participarà amb alguns dels duets, Guerra s’afegirà a la resta de finalistes Miriam Rodríguez, la favorita Amaia Romero i els catalans Alfred Garcia i Aitana Ocaña.

Els secrets eren màxims i la feina a fer durant aquesta setmana serà molt dura ja que tots els candidats tindran que assajar amb abundància tots els temes que els professors de l’acadèmia els han repartit aquesta tarda.

A partir de les 15:00h s’ha fet el ja tradicional repartiment de cançons per a la gala on Noemí Galera, directora de l’acadèmia els ha donat a conèixer fragments de cada tema. La sorpresa ha estat màxima ja que ahir ja es va anunciar que a la gala hi formaríen part una cançó individual per a cada finalista, tres duets i una cançó conjunta i que aquesta seria el tema principal de l’edició d’enguany, Camina, que a més ha estat composada per tots els participants al programa. Aquest mateix s’arrenjarà per interpretar-lo només els cinc finalistes.

Els temes que interpretaran han estat composats per figures importants dins del panorama musical espanyol i català: Rozalén, Nil Moliner, Alba Reig, Steve Robson, Diego Cantero, Nabález, Raúl Gómez, Sylvia Santoro, Morgan, Will Simms, Brisa Fenoy, David Otero, Diego Cantero i Tato Latorre.

La dinamica de la gala del pròxim dilluns consistirà primer en una primera ronda on després de les nou actuacions, l’audiència escollirà els seus tres millors temes que es classificaran per a la superfinal.

Molta ha estat l’interés durant tota la tarda, on RTVE, a través del seu canal digital ha fet un directe per conèixer a fons cada tema. Sense cap mena de dubte ens trobarem amb una gala amb estils molt diferents, amb bona qualitat de cançons que de ben segur aconseguiran que sigui una de les semis espanyoles més recordades.

Aquí podeu veure les primeres impressions de cada un dels temes:

AMAIA: Al Cantar (composada per Rozalén)

ALFRED: Que nos sigan las luces (composada per Nil Moliner)

AITANA: Arde (composada per Alba Reig)

MIRIAM: Lejos de tu piel (composada per Steve Robson i Diego Cantero)

ANA GUERRA: El Remedio (composada per Nabález)

AMAIA I ALFRED: Tu Canción (composada per Raúl Gómez i Sylvia Santoro)

AITANA I ANA GUERRA: Chico Malo (composada per Morgan, Will Simms i Brisa Fenoy)

MIRIAM I AGONEY: Magia (composada per David Otero, Diego Cantero i Tato Latorre)

FINALISTES D’OPERACIÓN TRIUNFO 2017: Camina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s