El 29 de Gener es celebrarà la gala especial d’Eurovisió a Operación Triunfo

Com ja cam poder conèixer fa pocs dies quan es va donar a conèixer que tant l’artista com la cançó que representarà a Espanya al pròxim festival d’Eurovisió sortirà del programa Operación Triunfo, actuament en antena a La 1 de Televisió Espanyola.

De fet, el format resorgit del fenòmen creat per Mainat i Cruz el passat 2002 ha tornat a quallar amb escreix a tota l’audiència per veure triomfar nous talents, aquesta vegada de nou a l’ens públic.

De fet pel departament d’Entreteniment de TVE ja es barallava l’opció de tornar a recuperar el format d’èxit aconseguit amb l’elecció en el mateix programa dels seus representants del 2002 (Rosa López), 2003 (Beth) i el 2004 (Ramón). Un format que va tornar a recuperar l’essència d’Eurovisió a tot el país.

En aquesta ocasió s’ha tornat a designar a través d’Operación Triunfo, però serà diferent que la resta d’edicions passades. Enguany s’escollirà el representant i cançó just abans de designar qui serà el guanyador final del programa. Així mateix quedaran 5 finalistres on qualsevol d’ells podran emportar-se el passaport per a Lisboa.

L’única incògnita era saber la seva data d’emissió, doncs fa pocs minuts que hem conegut que serà el pròxim dilluns 29 de Gener. Per aquesta gala, cadascun dels 5 finalistes hauran de preparar durant tota la setmana els 5 temes que es presentaran. Així doncs els temes els començarem a conèixer a partir del dia 23 que és quan encetin la ronda d’assaigos a l’acadèmia.

A dia d’avui segueixen a l’acadèmia Miriam Rodríguez, Roi Méndez, Agoney, Ana Guerra, els catalans Alfred García, Nerea Rodríguez i Aitana Ocaña i la gran favorita Amaia Romero. D’ells 7, 5 d’ells tindran opció a ser els pròxims representants espanyols.

Es desconeix encara quin esquema seguiran per a la gala, si designaran un tema individual per a cadascú, com solia ser habitual en les anteriors gales del format per a TVE, o jugaran en formats de duets, trios, o demés. Caldrà esperar uns dies per saber-ne més detalls del talent produït per Gestmusic i que s’enregsitra des del Parc Audiovisual de Catalunya situat a Terrassa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s