Tots a bord del festival de Lisboa 2018!

El passat dimarts dia 7 des de l’Oceanario de Lisboa, al Parque das Nações, es va celebrar la roda de premsa per presentar la superproducció europea pel maig del 2016 a la capital de Portugal, la 63ena edició del festival de la cançó.

Per a l’ocasió va ser el mateix Gonçalo Madail, director creatiu de la televisió de Portugal qui va donar més detalls de l’esdeveniment que mica en mica ja va agafant forma. Fins ara només coneixíem que seria la capital i que l’espectacle es portaria a terme al MEO Arena, actualment Altice Arena, al mateix Parque das Naçoes i en la mateixa roda de premsa vam conèixer més profundament altres espais importants que destacaran durant la setmana eurovisiva.

Un dels punts més importants va ser la presentació oficial de l’eslògan del pròxim festival i així mateix la seva imatge corporativa. En aquesta cas, formaran part del cartell gràfic una sèrie de imatges totes elles relacionades amb la naturalesa oceànica des d’on la capital portuguesa vol donar a còneixer la riquesa que té el país amb la seva unió amb els oceans. Aquestes imatges estan basades amb el poemari del gran Fernando Pessoa, Mar Portugés, compost per 12 poemes. Així mateix un cargol i altres 12 espècies marines representaran la diversitat i l’equilibri entre els mars.

Un altre dels punts que han manifestat a la mateixa roda de premesa és la participació ja confirmada de 42 països.

La pròxima parada del períple dels preparatius per a Lisboa 2016 serà el pròxim dilluns 29 de gener quan es celebri la ceremònia d’entrega del testimoni d’anfitrió, un intercanvi simbòlic de poders entre els alcaldes de Kïev i Lisboa. Després també la televisió portuguesa portarà a terme el ja tradicional sorteig per decidir en quina de les dues semifinals competiran els 42 paIsos participants o votarà en el cas dels membres del BIG5 i el país anfitrió. S’espera a més que en aquesta trobada s’informi ja més detalladament dels esdeveniments relacionats, l’escenari del recinte, els presentadors del show i altres temes rellevants.

Durant la propera setmana també s’informarà de com es distribuïran la venda d’entrades del que s’espera que ja es pugui obrir una primera ronda de vendes durant les últimes setmanes del mes de novembre.

Des d’Eurovisio.cat us n’informarem amb detall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s