Lisboa serà la seu del festival 2018

Després de la flamant victòria de Salavador Sobral al festival de dissabte passat, la RTP, la televisió portuguesa ja va es va posar a treballar sobre el projecte de com serà el festival que hauran d’organitzar l’any que ve. Des d’un primer moment ja s’especulava que la seu seria la capital del país, Lisboa. Els motius primordials eren els de tenir un recinte apropiat, una oferta hotelera important i uns accessos dels turistes ben equipat.

Finalment aquesta tarda i a través del programa Jornal da Tarde de la televisió lusa, s’ha confirmat que el festival es celebrarà a Lisboa. Encara queda per això, saber la incògnita de quin serà el recinte que l’albergarà. Tot apunta que serà el MEO Arena, l’únic espai multifuncional ubicat a la ciutat i amb més capacitat. El recinte es troba en el Parque das Naçoes, justament a l’espai on va acollir l’Exposició Universal del 1998 i a ha acollit diferents actes importants, com una de les edicions del MTV Awards Europe fins a concerts destacats d’artistes coneguts.

Faltarà només saber si la RTP mantindrà les mateixes dates establertes per la UER el 8, 10 i 12 de maig. Se sap ja que durant el mes abans d’aquestes dates, el pavelló està totalment disponible i per tan no afectaria a cap altre esdeveniment per portar a terme el Festival.

Us deixem un vídeo promocional de com és la ciutat de Lisboa:

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s