A punt per a la segona semifinal d’aquesta nit

Avui dijous arriba la segona semifinal del festival d’Eurovisió on s’escolliran 10 països més que passaran directament a la gran final de dissabte que ve. Una segona gala on la decisió és molt més oberta. Tot i no destacar pel gran nivell de cançons que en ella participen, si que queden molts dubtes sobre qui seran els escollits de la nit.

Fent un repàs a grans trets, la gala començarà amb l’actuació de Tijana de Sèrbia i acabarà amb la potència del cantant d’Israel. Dues grans apostes que parteixen ja com a favorites. Altres destacades de la nit serien la d’Hongria, Bulgària, Estònia, Noruega, entre d’altres.

La gala començarà amb un recull de cançons eurovisives cantades per ballarins ucrainesos i vestits i amb l’estil del folk típic del país. La gran sorpresa de la nit torna a ser també la intervenció de Verka Serduschka en el vídeo de la mitja part.

Esperem podeu disfrutar com mai d’un nou espectacle d’Eurovisió, que en aquest cas, i pel sistema analògic s’emetrà per La2 a partir de les 9 del vespre.

Aquí podeu escoltar un recull de les cançons particpiants avui:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s