Ja es coneix qui serà el jurat professional d’Espanya

Ahir dissabte, Televisió Espanyola va donar a còneixer qui formarà part del jurat professional del país a les votacions del festival d’Eurovisió 2017. Després de la controvèrsia viscuda en la passada preselecció Objetivo Eurovisión, l’ens espanyol ha intentat aglutinar diferents personatges coneguts i fortament vinculats en el panorama eurovisió.

Així mateix, el representant espanyol del 2001, David Civera en serà el president, de la mateixa manera que també en formaran part Natàlia Rodríguez, participant d’Operación Triunfo 1, Paula Rojo, cantant participant en la última edició d’Objetivo Eurovisión, Rubén Villanueva, compositor i responsable en part del tema Say Yay! de Barei i Antonio Hueso, presentador del programa Cadena 100 de Cerca de l’emisora del grup Cope. El jurat de reserva serà el cantant també participant a la preselecció d’enguany, Mario Jefferson.

D’aquesta manera, Televisió Espanyola s’empara amb la normativa que la UER estableix per a designar el jurat professional de cada país participant al Festival: No pot formar part de la plantilla de la televisió, han de pertànyer a alguna de les professions relacionades amb la música (ja sigui, locutor de ràdio, artista, cantant, autor de cançons, compositor o també productor musical.

També s’exigeix que per qüestions de transparència, aquest sigui anunciat amb antel.lació i al mateix temps sigui presentat oficialment en algun espai de la programació 2 setmanes abans de que comenci el festival.

Així mateix la decisió del jurat serà el 50% de la votació que es donarà tant a la primera semifinal, que serà la que votarà Espanya, com també a la gran final del dissabte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s