Jose María Íñigo i Julia Varela repeteixen com a comentaristes espanyols

Parella d’èxit consolidat, així és com definíriem el tàndem format i creat a l’edició del 2015 amb el carisme de Julia Varela i el veterà José María Íñigo per a ser els comentaristes del festival a TVE.

Així ho ha anunciat avui mateix l’ens públic espanyol que d’aquesta manera, repeteixen format desde ja fa 3 anys. Tot i així, serà la setena edició consecutiva de Íñigo que ja va comentar els festivals posteriors al 2015 ell sol. Per altra part, Varela està il.lusionada novament per l’encàrrec de RTVE, de la que sempre ha destacat el bon ambient de treball i el talent que desborda Eurovisió.

Actualment podem veure Varela presentant part dels reportatges del programa Comando Actualidad i recordem que ha estat redactora i locutora de Rádio Exterior i que ha estat vinculada durant anys a la cadena musical de la corporació, Rádio 3.

A la presentació d’aquest matí, Íñigo ha destacat sobre Manel Navarro el seu actractiu i joventut per a les audiències més joves així com la senzillesa del seu tema Do It For Your Lover. Per altra banda Varela descriu el tema com a pop addictiu, enganxadís i ballable a més de veure un artista lluminós.

Per altra banda també s’ha presentat a Nieves Álvarez com a portaveu dels vots per a Espanya. La reconeguda model i prsesentadora del programa Flash Moda de La 1 serà la responsable de donar els vots del país. Ella està encantada i emocionada de que la cadena pública hagi pensat en ella. Creu que donarà una bona imatge d’Espanya a la resta d’Europa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s