Madrid es prepara per la Eurovision-Spain Pre-Party

Els nostres companys i amics del portal Eurovision-Spain n’estan preparant una de grossa pel pròxim cap de setmana del 14 i 15 d’abril pròxim: la primera pre-party eurovisiva a Espanya.

Des de l’anunci oficial de l’esdeveniment el passat mes de gener, molts artistes han sigut els escollits per poder tenir cabuda en el gran concert que es celebrarà el dissabte 15 d’Abril a la Sala La Riviera de Madrid. De fet, i degut a la repercussió del gran concert, també s’en celebrarà un de petit format el dia abans, el divendres 14 on hi tindran cabuda diferents artistes relacionats amb les candidatures espanyoles.

L’elenc d’artistes confirmats per a la gala del divendres son Brequette, Fuela, Javi Soleil, Maika, Mey Green i amb la presentació de la portuguesa Suzy.

Per la festa grossa del dissabte es rebran els representants del festival d’enguany d’Albània (Lindita), Àustria (Nathan Trent), Bèlgica (Blanche), Bulgària (Kristian Kostov), República Txeca (Martina Bárta), Xipre (Hovig), Espanya (Manel Navarro), França (Alma), Geòrgia (Tamara Gachechiladze), Israel (Imri), Letònia (Triana Park), Lituània (Fusedmarc), Moldàvia (Sunstroke Project), Montenegro (Slavko Kalezic), Polòina (Kasia Mós), Romania (Ilinca & Alex Flores), San Marino (Valentina Monetta & Jimmie Wilson), Sèrbia (Tijana Bogicevic), Suècia (Robin Bengtsson), entre altres sorpreses.

Una de les artistes que tampoc faltarà a la cita és la representant de l’any passat, Barei, i també algun altre artista convidat que encara no han volgut desvetllar.

La gala final estarà amenitzada per Ruth Lorenzo.

Per poder fer-te amb una de les entrades, dir-te que existeixen dos tipus d’entrada: La especial per fans, que inclou un espai reservat a les primeres files, entrada a la festa posterior i un kit de regal i que té un preu de 50 euros i L’entrada general que té un cost de 30 euros que inclou el concert a la pista central i la festa posterior.

Els punts de venda actualment només es poden trobar a les agències de viatges d’El Corte Inglés i en agències de Correos i a través de la web espreparty.com

Sens dubte una bona manera d’assaborir el festival d’enguany gairebé un mes abans de la gran data del 13 de Maig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s