Arrenquen les Pre-Parties eurovisives a tot Europa

Com ja sol ser habitual durant aquestes dates i un cop conegudes totes les cançons participants al festival d’enguany, s’engega una bona plataforma per promocionar els artistes a tot europa a través de les festes dedicades al gran concurs televisiu.

Així mateix el dissabte passat va començar amb l’Eurovision Riga Preparty 2017 que es va celebrar al Crystal Club de la capital de Letònia. En la festa hi van prendre part els representants del país, Triana Park així com també els de Noruega (JOWST), República Txeca (Martina Bárta), Polònia (Kasia Mos), Bielorússia amb els Naviband i també l’últim representant del país, Justs.

La pròxima festa per el proper diumenge es farà a Londres, concretament al Café de París i on comptarà amb la participació de 21 països, entre els quals s’hi troben tots els que formen el BIG5, a més de convidar a guanyadors cèlebres com Conchita Wurst, Linda Martin o Ruslana.

Dies més tard arribarà la festa a Israel. L’Israel Calling es celebrarà el 5 d’abril on hi ha 7 països convidats.

Més tard també arribarà l’Eurovision In Concert d’Amsterdam el dia 8 d’abril on comptarà amb la participació de 30 països ja confirmats.

Una de les festes que es preparen amb molta il.lusió és la primera que organitzaran els nostres companys del portal Eurovision-Spain que organitzen a la sala Las Ventas de Madrid el Eurovision Spain PreParty, on de moment ja han confirmat la seva participació 9 concursants i també altres cares conegudes de les preseleccions espanyoles.

Per últim l’última cita coneguda per a les festes d’eurovisió serà a la capital de Rusia, Moscou. Concretament serà el dia 21 d’Abril i es celebrarà a la sala Vegas City Hall.

Sens dubte si teniu ganes de viatjar a alguna capital europea i a més poder descborir en directe com interpreten els seus temes, les festes prèvies són un bon argument per assaborir encara més el festival d’Eurovisió.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s