Armènia tanca la llista de participants amb “Fly With Me”

Sense cap mena de dubte, una de les candidatures més esperades per a l’edició del festival d’enguany és la del país caucásic d’Armènia. Ells han estat els que han ajustat l’agenda fins l’últim dia que la UER establia com a termini per presentar la candidatura de cada país.

Si parlem de candidatures, la armenia va ser de les més matineres ja que a la tardor del 2016 ja es va portar a terme la preselecció televisada del Depi Evratesil, el format que pretenia trobar el candidat idoni per a represntar-los.

I així va ser quan el passat 24 de desembre la jove Artsvik va resultar guanyadora del programa, convertint-se així en l’abanderada pel país a Eurovisió. Faltava després trobar el tema idoni per a l’artista i poder copsar el cop d’efecte que any rere any aconsegueix Armènia.

Per trobar el tema, la televisió del país va obrir un termini perquè tothom qui ho volgués, pogués enviar les seves propostes per a Arstvik.

El tema escollit, Fly With Me ja fa dies que està enregistrat però la televisió del país ha volgut crear l’espectació fins a l’últim moment, presentant-la avui mateix devant dels mitjans.

Un tal totalment comercial i amb una veu potent que ha sigut obra de Lilith Navasardyan i Levon Navasardyan, autors, entre altres d’altres temes armenis com ara Not Alone del 2014 i LoveWave del passat 2016.

Aquí podeu veure el vídeo clip oficial de la cançó i ja podeu fer les apostes ja que amb aquesta, ja coneixem totes les cançons participants al festival d’enguany.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s