Anna Maria Bordas i Antonio Losada seran els caps de la delegació espanyola a Kiev

Després de rumorejar-se que finalment Federico Llano, el fins ara cap de la delegació espanyola al festival d’Eurovisió, no assumiria la responsabilitat en l’edició d’enguany, fa escassos dies hem conegut que els responsables d’aquesta edició seran la catalana Anna Maria Bordas i Antonio Losada.

De fet, Bordas ja és directora de Projectes Internacionals de TVE i Losada n’és el director de producció de continguts.

L’oficialitat d’aquest canvi va venir donat per la reunió de delegats que va tenir lloc la setmana passada a Kíev, on per Espanya van assistir-hi els dos. De fet aquesta reunió és una de les últimes trobades preparatòries del festival del mes de maig, on les delegacions van presentar de forma oficial les candidatures que competiran a la producció europea.

La mateixa Bordas, ja va acompanyar a Llanos a l’entrega al supervisor de la UER, la sol.licitud de participació de TVE al festival 2017.

L’actual responsable de projectes internacionals de TVE, forma part del Comitè de Ràdio de la Unión Europea de Radiodifusió després d’una gran trajectòria vinculada de manera estreta amb l’ens públic. Bordas és llicenciada en ciències de l’informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat vinculada durant anys al món de la ràdio. Entre altres, cal remarcar les seves tasques com a corresponsal a Washington per a RNE entre els anys 1989 i 2005, abans d’entrar com a directora de RTVE Catalunya, l’any 2013, després de la fusió entre TVE i RNE.

Després de deixar Catalunya, arribaria la tasca de Direcció de programació de Televisió Espanyola entre 2015 i 2016, així com directora de La 2 entre 2014 i 2015.

Es parla que el motiu del canvi és degut a compromisos aliens a Llanos, tot i que després de l’enrenou que ha ocasionat enguany la preselecció espanyola, es podria entendre que possiblement seria un punt i a part de l’equip directiu actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s