Valentina Monneta torna al festival acompanyada de Jimme Wilson

Després de les dures crítiques de la televisió del petit estat de San Marino sobre el tema de les votacions al festival, tot semblava indicar que el desgast per retornar a particiar s’haurien minvat. Pero no, justament a finals de la setmana passada, la RTVSM va anunciar que ja tenia representants per al festival d’enguany.

I ho va fer anunciant que en aquest cas el duet estaria format per algú del país i s’hi afegiria un artista internacional. L’expectativa era màxima ja que al tractar-se d’un país petit, l’oferta d’artistes no és ni molt menys abundant.

D’aquesta manera ja el diumenge a última hora es va presentar oficialment el tema per enviar a Kíev: Spirit Of The Night amb les veus de la ja veterana pel país al festival, Valentina Monetta, juntament amb l’americà Jimmie Wilson.

La dona més famosa de San Marino a tot el món i en especial per als eurofans està totalment entregada per tornar a fer brillar al país. Recordem que l’artista ja ho va intentar en les edicions del 2012, 2013 i 2014, aconseguint en aquesta última edició l’únic passe a la final.

Per altra banda, Jimmi Wilson és conegut per haver format part a varis musicals de Broadway i ser una estrella coneguda a tot amèrica.

El tema que presenten es tracta d’un tall al més pur estil funky-disco, amb una lletra molt esperançadora.

Comprove-ho vosaltres mirant el videoclip oficial tot esperant de nou que Valentina la poguem tornar a veure a la final del 13 de Maig.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s