Canvi d’aires per a Macedònia amb “Dance Alone” de Jana Burceska

Són moltes les fórmules que ha intentat buscar l’ex-república iugoslava de Macedònia per tal d’escollir el seu representant al festival. Des d’una preselecció d’alt nivell, l’Skopje Fest fins a triar grans figures de la música internament. En aquesta ocasió es va voler decantar per la decisió “a dit” escollint internament a Jana Burceska el passat 22 de novembre.

Burceska és coneguda al país per la seva participació al talent Pop Idol de l’any 2011 on va concidir amb la veterana Kaliopi com a membre del jurat al programa. Poc després col.laboraria amb Unicef i amb bandes importants com Mizar.

Ara bé, la televisió macedonia va obrir un període per a la recepció del tema idoni de la jova Jana fins aconseguir a les 200 propostes. Poc després un jurat professional i membres de la televisió del país decidirien quina seria la millor aposta per a Kíev.

I així ho van desvetllar aquest cap de setmana amb l’elecció del tema Dance Alone. Un tema totalment innovador, amb ritmes electrònics i molt poc idoni per un país balcànic que ens tenia aconstumats amb les balades i tocs més patriòtics de la regió.

Els autors del tema són Joacim Persson, Alex Omar, Florence A. i Bobi-Leon Milanov, que formen part del grup Symphonix International amb un reconeixament a nivell internacional per la seva tasca en composar cançons.

D’aquesta manera es vol que el país resorgexi altra vegada al festival i pugui aixecar els ànims per desfer-se dels mals resultats aconseguits en les edicions passades.

Aquí en podeu veure el resultat:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s