Triana Park aconsgueixen ser els representants letons

Una final d’infart la que es va viure diumenge passat per designar qui era finalment el guanyador de l’edició 2017 del Supernova, la preselecció que la televisió de letònia fa servir per escollir qui serà el seu reprsentant a Eurovisió.

D’entre les gales anteriors on es van celebrar cribes, es van escollir finalment 4 temes per a la gran final que es va celebrar als estudis de la LTV i que va ser presentat per Ketija Senberga i Toms Grevins.

Enguany, el Supernova incorporava una novetat molt suggerent. Durant totes les gales prèvies es van anar penjant totes les cançons a la plataforma digital Spotify, des d’on s’escollien, mitjançant les vegades que s’havia reproduït una cançó, els finalistes de cada gala. A part d’aquest sistema també es va utilitzar el vot per internet i els missatges SMS, fent que l’audiència escollís el resultat final de la gala.

Aquest en va ser el resultat:

  1. Triana Park: Line: 51,6% vots
  2. The Ludvig: I’m in love with you: 19% vots
  3. My Radiant You: All I Know: 16,5%
  4. Santa Danelevica: Your Breath: 12,9%

Els grans favorits de la nit, Triana Park van aconseguir finalment el triomf. Es tracta d’un grup electrònic que ha aconseguit molta popularitat al seu país, editant fins ara només un disc. Estem convençuts que per ells Eurovisió serà una bona plataforma per poder aconseguir ser reconeguts arreu del vell continent.

Aquí podeu veure l’actuació del seu tema Line:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s