Ja coneixem els presentadors d’Eurovisió 2017

Per primera vegada en la història d’eurovisió, tres cares masculines seran les encarregades de presentar les dues semifinals i la gala final del festival d’Eurovisió d’Enguany a Ucraïna, tal com ho ha donat a conèixer la televisió del país aquest mateix matí.

Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk i Timur Miroshnychenko seran els encarregats d’amenitzar un festival que promet ser innovador i buscant expectatives favorables després del l’alt llistó aconseguit al festival 2016 d’Estocolm.

Oleksandr i Volodymir presentaran l’espectacle. D’entre les seves funcions, donaran la benvinguda a la audiència internacional, presentaran les candidatures, serviran de guia al llarg de les gales i també desvetllaran el resultat.

Per altra banda, Timur serà el responsable dela Green Room des d’on intetarà traslladar a l’espectador la tensió i l’emoció del moment a través dels concursants al festival.

Oleksandr Skichko ha presentat programes de televisió molt destacats a Ucraïna com ara Wake Up, Star Way i Sing Like A Star, entre d’altres. Va començar la seva carrera en el món de l’entreteniment des de molt jove, amb tan sols 15 anys.

Volodymyr Ostapchuk té una gran experiència en programes en directe després de participar en programes com Morning With Ucraine i presentar entre altres, Shopping Goddes i Style Icon. També ha col.laborat com a cantant i ha posat la veu al presonatge de Hans a la versió ucrainesa de Frozen.

Per últim, Timur és que més relació ha tingut amb Eurovisió. De fet ha exercit de presentador en moltes preseleccions del país, així com el festival Júnior d’Eurovisió celebrat al país els anys 2009 i 2013. De fet també va ser el presentador de la designació de semifinals celebrat el passat mes de gener.

Sens dubte creuen que seran una versió trencadora de presentadors i que la química que porten ells tres farà vibrar per sobre de tot l’expectació de les gales que es celebraran al Centre Internacional d’Exposicions de Kíev.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s