Aire fresc amb Nathan Trent per a Àustria

El passat 19 de desembre la ORF, la televisió pública d’Àustria va anunciar als quatre vents que el seu pròxim representant seria el jove Nathan Trent. Una decisió interna poc vista per al país ja que altres anys utilitzava el format de preselecció per a decidir qui seria el seu pròxim representant.

Estava previst que demà dimarts dia 28 de febrer seria el dia esperat per a presentar la peça que interpretarà a Kíev però ja des d’última hora del vespre d’ahir diumenge es va decobrir que a plataformes digitals com Spotify ja es podia escoltar íntegrament el tema, Running On Air, un tema fresc, amb aires R&B però molt ben interpretat pel jove austríac.

De fet, Trent també va ser un dels escollits per a la televisió alemanya per a participar a la preselecció d’enguany però finalment es va descartar l’opció i la televisió austríaca va voler aprofitar el seu talent.

Nathan Trent és un jove cantant i compositor de pop i R&B nascut el 1992 a Innsbruck i les seves primeres passes al món de la música van venir les classes de violí i piano a l’edat de 3 anys. El seu pare tocava el violí de forma professional a l’Orquestra del Teatre Nacional d’Innsbruck.

Actualment el jove músic escriu, composa, arregla i produeïx ell mateix la seva música tot i que encara no ha editat cap disc complet.

Aquí podeu escoltar Running On Air, el tema austríac escollit per a Nathan Trent:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s