O.Torvald seran els anfitrions per a Ucraïna

Aquesta mateixa nit s’ha celebrat la gran final de la preselecció Ucraïnesa del Nacionalnij Vidbir 2017. Un format similar al de l’any passat on un jurat format per 3 compontents i alhora formada per vàries semifinals serien els encarregats de la renovada preselecció del país.

Després del triomf al festival de l’any passat per part de Jamala, el llistó era molt alt i per això ja es va comptar des d’un inici amb un ventall de cantants i aristes destacats al país. Mostra d’això són les tres gales que han tingut un èxit en audiències aclaparadors. La televisió del país NTU també ha comptat amb l’ajuda de la cadena privada STB en la realització de la mateixa preselecció.

Per a aquesta ocasió ha comptat amb el jurat format per Jamala, l’artista que interpretava el personatge de Verka Serduschka, Andriy Danylko i Konstantin Meladze que ha servit per sumar el 50% de la votació final de la nit.

Ara bé, amb una situació ni molt menys rocambolesca com la celebrada a Madrid fa dues setmanes, tant la favorita de la nit Tayanna com el grup guanyador, O.Torvald han aconseguit la mateixa puntuació, fent desempatar i per tant decidir el vencedor amb el pès del vot del jurat popular, o sigui el televot.

La gala s’ha celebrat a l’Institut Politècnic de Kíev i ha estat presentat per Serhiy Prytula. El resultat final de la nit ha sigut el següent:

  1. O.Torvald: Time: 5 jurat + 5 televot = 10 punts
  2. Tayanna: I Love You: 6 jurat + 6 televot = 10 punts
  3. Melovin: Wonder: 2 jurat + 6 televot = 8 punts
  4. Rozhden: Saturn: 3 jurat + 2 televot = 5 punts
  5. Illaria: Thank You For My Way: 4 jurat + 1 televot = 5 punts
  6. Salto Nazad: O Mamo: 1 jurat + 3 televot = 4 punts

O.Torvald és una banda molt coneguda al país on ja han editat varis discos. Es caracteritzen per fer un pop-rock contundent i amb una potencia vocal singular. Ho podeu veure amb l’actuació de la cançó guanyadora de la nit i per tant, una de les que podrem escoltar directament a la final del dissabte:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s