El català Manel Navarro serà el pròxim representant espanyol

Nit de tensions a l’estudi de Leganés per veure qui s’emportava finalment el passaport a Kíev i guanyava la representació espanyola. Una gala que, en les funcions tècniques ha funcionat perfectament tant pel que fa al so com per la producció audiovisual. Ara bé, l’espai de l’escenari no era el més adeqüat i menys per l’espai del públic.

Una gala ben presentada pel mestre de ceremònies Jaime Cantizano i que ha comptat amb l’ajuda en la presentació de Paula G. Quirós i Irene Mahía. La gala ha començat amb un mix de cançons eurovisives i ha comptat també amb la invitació de Karina, David Civera, Barei, Roko i Edu Soto, que tots ells han interpretat cançons de la història espanyola a eurovisió.

La roda d’interpretacions ha començat amb Manel Navarro i el seu Do It For Your Lover, seguit de LeKlein amb Ouch!!, Paula Rojo amb Lo Que Nunca Fue, Mario Jefferson amb Spin My Head, Maika Barbero amb Momento Crítico i per últim Mirela amb Contigo.

Una vegada escoltats tots els temes de la nit i valorats pel jurat professional present a la gala, hem pogut conèixer primer el resultat del jurat essent el següent:

Puntuació Xavi Martínez:

5 punts: Mirela

6 punts: Maika Barbero

7 punts: LeKelin

8 punts: Paula Rojo

10 punts: Mario Jefferson

12 punts: Manel Navarro

Puntuació Javier Cárdenas:

5 punts: Mario Jefferson

6 punts: Paula Rojo

7 punts: LeKlein

8 punts: Maika Barbero

10 punts: Manel Navarro

12 punts: Mirela

Puntuació Vírgina Díaz:

5. Mirela

6. Maika Barbero

7. Paula Rojo

8. LeKlein

10. Mario Jefferson

12. Manel Navarro

A partir d’aquest punt és quan hem conegut la votació que marcava el 50% del resultat final de la gala, el televot. En aquest moment és quan tots els artistes han pujat a l’escenari per conèixer el resultat final:

15 punts: Mario Jefferson

18 punts: Paula Rojo

21 punts: Maika Barbero

24 punts: LeKlein

30 punts: LeKlein

36 punts: Mirela

Amb la suma dels dos resultats donaven un empat a 58 punts tant per Mirela com per Manel Navarro, fet que ha crispat a tot el públic de la gala que ha començat a cridar amb to despectiu al cantant català donant el seu màxim suport.

Els responsables de desempatar ha estat el mateix jurat professional que havia d’escollir cadascú amb un dels dos artistes. Tots ells han respectat la màxima puntuació que han donat prèviament i fent guanyador al català Manel Navarro amb el seu tema Do It For Your Lover.

La posada en escena de la cançó guanyadora ha estat perfecta però simple, amb un live-motive cap al moviment surf i mostrant en tot moment imatges de la costa barcelonina.

Navarro es converteix en el representant masculí després de 7 anys, essent l’últim l’any 2010 amb Daniel Diges. Al mateix temps es converteix en el 12è representant espanyol català. Recordem que l’últim va ser el personatge encarnat per David Fernández, Rodolfo Chiquilicuatre

Podeu conèixer més informació del cantant a la secció de Manel Navarro de la web, i aquí podeu veure l’actuació a la gala d’avui. Molta sort a Manel Navarro!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s