Aquesta nit, tots amb Objetivo Eurovisión!

Després del periple de TVE per aquest any, aquesta nit arribarà al final del procés de selecció per designar qui serà el pròxim representant espanyol i per tant, viatjarà fins a Kíev.

Una gala que començarà a les 22:00 a La 1 de TVE i que tal com ja vam explicar serà presentada per Jaime Cantizano. Ara bé, ahir divendres es van conèixer més detalls de tal com serà la gala. Comptarà amb un jurat d’excepció amb Javier Cárdenas, presentador actual de TVE, Vírginia Díaz, subdirectora de Los Conciertos de Radio 3 i directora i presentadora de 180 Grados, de Rádio 3 i Xavi Martínez, el català de Sant Cugat del Vallès i presentador del programa més escoltat de Los 40 Principales. Aquest fet, i després de la màxima promoció que la cadena radiofònica està fent a Manel Navarro, ha estat motiu de polèmica per tenir ja un candidat fix per el triomf d’aquesta nit.

Per altra banda, la gala comptarà amb la participació de figures especials dintre del món d’eurovisió com Karina, representant espanyola del 1971, David Civera, del 2001 i per últim Barei, l’última representant de l’any passat a Estocolm.

Una de les estrelles que a través de Twitter ha manifestat la mala organització de la gala de TVE ha estat Alexander Rybak, guanyador d’Eurovisió per Noruega el 2009 que manifestava que tant la productora espanyola com TVE el van convidar a la gala amb poc temps d’antel.lació i que per tant no podia assitir aquesta nit a la gala de Leganés.

Això també ha mostrat controvèrsia per parlar de la mala organització, les presses i el poc interès que té la cadena per fer una gala amb cohèrencia i ben preparada.

Ara bé, Toñi Prieto, cap de programes d’entreteniment de TVE va comentar en el passat SpainCalling que la gala millorarà tan amb el so com en l’efecte d’escenari amb l’edició de l’any passat, també tan criticada pels resultats nefastos tan amb so com producció.

De moment les apostes són molt ajustades tan per la candidatura de Mirela, amb la cançó Contigo, com del català Manel Navarro amb Do It For Your Lover. Veurem qui s’emportarà finalment el passaport a Ucraïna.

Sigui com sigui, el més segur és que passarem una nit agradable i amb ganes de conèixer el nostre pròxim representant espanyol. Per això, des d’eurovisio.cat us animem a que comenteu a través de twitter i amb el hasthag #eucat_oe2017 tot el que anirà passant durant la gala, nosaltres ho comentarem tot i ho seguirem fil per randa.

Bona vetllada eurovisiva!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s