La banda Timebelle representaran a Suïssa amb “Apollo”

Una de les ceites inaludibles de cada any és el ja tradicional Die Entscheidungs Show que la televisió Suïssa celebra any rere any per a escollir el seu representant a Eurovisió i que va tenir lloc ahir diumenge. Un format que durant els primers anys va aconseguir totes les espectatives però que en els darrers anys ha fet que la tria definitiva quedés a la cua de la classficació a Eurovisió.

Tot i així en aquesta ocasió va tornar a reunir tots els ingredients ja habituals: selecció interna per a cada regió de la confederació Helvètica (parla italiana, francesa, alemanya). Així es va configurar la graella de la nit, 6 propostes composades en majoria per veus femenines i amb participants de diferents punts del país.

La gala va tornar a ser presentada pel polifacètic Svin Epiney i es va celebrar a l’estudi 1 de la SRF a Zurich i va comptar amb la participació estelar d’un dels últims representants a més renom: Sebalter. El representant de l’any 2014 va tornar a interpretar el seu tema eurovisiu Hunter Of Stars i va presentar una de les seves últimes cançons: Weeping Willow.

La classificació final de la nit la va decidir íntegrament el televot i va quedar de la següent manera:

  1. Timebelle: Apollo (47,88%)
  2. Nadya: The Fire In The Sky (18,02%)
  3. Michèle: Two Faces (11,44%)
  4. Ginta Biku: Cet Air La (8,31%)
  5. Shana Pearson: Exodus (7,56%)
  6. Freschta: Gold (6,79%)

Prèviament a la gala, les apostes ja apuntaven a la banda Timebelle. Sens dubte una de les bandes més sensuals i un dels temes més ben intepretats de la nit. La banda va ser fundada a la capital del país, Berna mentre els seus membres eren estudiants de la Universitat de la ciutat. Actualment està composada per la vocalista principal, Miruna Manescu, d’origen romanès, el bateria Samuel Forster i Emanuel Daniel Andirescu.

Fins al moment només tenen dos senzills al mercat, precisament amb dues apostes que ja van presentar a la televisió suïssa per anar a Eurovisió. Cal destacar, entre d’altres el tema Singing About Love amb el que van quedar en segona posició l’any passat 2016, darrere de la guanyadora Mélanie René.

Sens dubte una aposta elegant i amb el que esperen el tan esperat trampolí a la gran final del dissabte.

Aquí podeu veure l’actuació de la nit amb el tema que interpretaran a Kíev:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s