LEKLEIN S’EMPORTA EL PASSAPORT CAP A “OBJETIVO EUROVISIÓN”

Després de la criba d’entre les 10 millors d’entre les 30 presentades a l’Eurocàsting previ a la gala final de TVE, un jurat expert va decidir que les tres finalistes serien els temes de Javián amb la cançó, No Somos Héroes, Fruela amb Live It Up i també LeKlein amb Ouch!

Doncs justament aquesta nit i retransmès en directe a través de rtve.es s’ha portat a terme l’elecció del sisè finalista a la gala d’una d’aquestes tres propostes. Una gala de petit format que s’ha celebrat en un estudi de la Ciudad de la Imagen de Madrid i on ha brillat per sobre de tot l’elegància de la posada en escena i la gran qualitat de so.

La gala ha estat presentada per la ja habitual col.laboradora de l’ens públic espanyol en l’àmbit eurovisiu Irene Mahía i Paloma G. Quirós on els tres finalistes han interpretat les seves cançons en directe. Cal destacar també que la gala ha comptat amb el duet Azúcar Moreno, representants espanyoles del 1990 i han interpretat de nou, després de 26 anys el seu tema per excelència i amb el que van viatjar fins a Zagreb, Bandido.

La gala ha començat amb la cançó de Javián, ex-concursant de la primera edició d’Operación Triunfo que ha interpretat el seu tema No Somos Héroes. Aquí podeu veure l’actuació:

El següent a sortir a l’escenari ha estat Fruela que ha presentat la seva aposta electrònica anomenada Live It Up. Ho ha fet en castellà i en anglès, destacant que la maqueta original era totalment en anglès. Aquí podeu veure l’actuació:

I finalment ha arribat l’única veu feminina de la nit, LeKlein, jove toledana que ha interrpetat el seu tema Ouch!. Aquesta ha estat l’actuació:

El públic ha estat l’únic responsable de la decisió d’aquesta tarda. La dinàmica ha estat sencilla i gratuita ja que s’ha fet via on-line podent escollir dues maneres d’exercir el vot. Una vegada els finalistes han interpretat en directe els seus temes, s’ha obert la votació durant 15 minuts.

Finalment s’han donat a conèixer el resultat de la nit que ha quedat de la següent manera:

  1. LeKlein: Ouch! – 63,3% de vots
  2. Javián: No Somos Héroes – 21,7% de vots
  3. Fruela: Live It Up – 15% de vots

Per tant la sisena peça per a la gala programada per a mitjans de febrer ha estat per a LeKlein que participarà amb altres 5 cantants destacats del panorama espanyol.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s