JA CONEIXEM ELS 6 CONCURSANTS D'”OBJETIVO EUROVISIÓN”

Durant la gala de l’Eurocàsting d’avui dijous dia 12 de gener de 2017 hem conegut també finalment el que ja s’especulava des de ja feia dies per les xarxes socials: els 5 concursants escollits internament per a TVE per a concursar a la gala final que es celebrarà a mitjans de Febrer.

Un dels noms que ja s’esperava que tard o dora passés per alguna gala espanyola és la de Maika Barbero, catalana resident a Reus que la vam decobir al talent-show radiofònic Levántate All Stars. Posteriorment va estar apunt d’entrar a la gran final per a Eurovisió de Suïssa el passat 2016. També va participar al Baltic Song Contest representant a Espanya. Sens dubte una veu molt particular amb un estil marcadament rock que segur que farà deleitar a tots els fans amb el tema que presentarà a la gala: Momento Crítico.

El segon nom destacat és el de Mario Jefferson. Jove malagueny de 23 anys que va participar a l’edició del 2011 d’Operación Triunfo i que ja ha ediat un àlbum anomenat The Night I Forgot Your Name. A Objetivo Eurovisión presentarà el tema Spin My Head.

Una altra de les veus femenines més potens del panorama actual també hi serà present, la jove Paula Rojo presentarà el tema Lo Que Nunca Fue. Paula és una jove asturiana de 26 anys que va aconseguir el seu màxim suport gràcies a la participació a la primera edició de La Voz. A més ha col.laborat amb músics com Jencarlos canela, Coti, Dani Martin, Lagarto Amarillo o El Pescao, entre d’altres.

Sens dubte un dels plats forts per tot el moviment eurovisiu és la figura de Mirela Cabero, que com recordareu ja ha participat a altres preseleccions eurovisives dels anys 2007, 2008 i 2009. La jove a més va ser una de les finalistes de la primera gala de designació del candidat a l’Eurojúnior del 2003. Per aquesta ocasió presentarà el tema de Tony Sánchez-Ohlsson anomenat Contigo.

I finalment una de les grans sorpreses d’aquesta designació ha estat la del jove gran talent Manel Navarro. Català resident a Sabadell que amb tan sols 20 anys i gràcies a la popularitat de les xarxes socials ha aconseguit que els seus primers temes Brand New Day i Candle fóssin un autèntic èxit. Degut això, Sony Music ha optat per contractar-lo i en aquesta ocasió presentarà el seu tema per a Kíev: Do It For Your Lover.

A més dles 5 esmentats, també hi formarà part LeKlein, amb Ouch! tema escollit d’entre les 30 propoestes de l’Eurocàsting que ha aconseguit aquesta mateixa tarda.

Aquí us deixem amb el vídeo resum amb la presentació de cada tema amb un recap de cada peça perquè us aneu fent una idea:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s