TVE ENGEGA EL SEU PROPI EUROCÀSTING PER A OBJETIVO EUROVISIÓN

Sense cap mena de dubte ens trobem ja immersos en el nou i carregat procés de designació de representant per a Espanya. Si ja fa uns dies s’anunciava el seu funcionament, no va ser fins el passat dia 1 de desembre que es van anunciar els 30 seleccionats per a ocupar una plaça a la gran final del mes de Febrer.

Aquesta convocatòria on-line ha fet despertar la ànsia a molts artistes d’espanya i de Catalunya, on destaquen les candidatures de Wildback, Iranzo Iranzinix, Romy Low o Ivet Vidal, tots ells de Barcelona, conjuntament amb Jon Josdi de Girona i Ander & Rossi de Tarragona.

Però entre les grans figures del panorama musical-eurovisiu destaquen les apostes de Brequette, Javián, Gio, Javi Soleil (ex-D’Nash) o la jove LeKlein, entre d’altres.

Fins el dia 12 de desembre es podrà votar a través de la pàgina web http://www.rtve.es/eurovision per posteriorment fer una criba de les 10 més votades. Com a punt final, un grup d’experts en triarà tan sols 3, i d’aquestes una d’elles participarà a la gran final del mes de febrer conjuntament amb altres 4 artistes consagrats.

MIRELA, RAFA BLAS, PAULA ROJO I MARIO JEFFERSON, ELS NOMS QUE TVE BARALLA COM A ELECCIÓ INTERNA

Sobre aquests 4 artistes consagrats ja se n’ha parlat també a les xarxes socials i se n’ha extret que artistes com Mirela, Rafa Blas, Paula Rojo o el mateix Mario Jefferson podrien ja tenir cançó preparada per entrar directament a la gran final.

Per part de Mirela, una de les grans favorites dels Eurofans s’en sap que ja s’ha tancat a l’estudi per grabar un tema composat per Tony Sanchez-Ohlsson, co-autor de temes tan coneguts a Eurovisió com  I Love You Mi Vida del 2007 amb D’Nash, Quédate Conmigo del 2012 amb Pastora Soler o Amanecer el 2015 amb Edurne. A més, actualment Mirela està en plena promoció de la seva carrera actuant al musical El Rey León de la capital espanyola.

Sobre tots els participants a l’Eurocàsting de RTVE us hem penjat tota la informació detallada a l’apartat Objetivo Eurovisión de la que podeu accedir des del menú de la pàgina d’inici o clicant aquí.

Molta sort a tots els participants!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s