JANA BURCESKA SERÀ L’ABANDERADA PER A MACEDÒNIA

El passat 22 de novembre vam conèixer la decisió interna de la televisió de Macedònia on escollia internament a Jana Burceska, una jove nascuda el 1993 a l’antiga república ex-iugoslava i que va començar a cantar justament quan tenia 4 anys juntament amb la seva mare que poc després també li va donar classes de cant professional.

La seva carrera però no es va donar a conèixer fins l’any 2011 quan va participar a la versió del Pop Idol de Macedònia on va conèixer també a la eurovisiva Kaliopi. Finalment el resultat del concurs va fer que quedés en cinquè lloc. Després del programa la jove es va convertir en ambaixadora d’UNICEF a través del projecte Junts per a unes escoles sense violència. L’any 2014 també va col.laborar amb la banda de rock Mizar amb el tema Nebo.

Jana ja és una gran coneguda del festival Skopje Fest on ha participat tres vegades: el 2012 amb Bi Bilva Tvoja, el 2013 a duet amb Miki Sekulovski amb Ljubovna i el 2015 amb Jas I Ti. Tot i que durant aquests anys el festival local no va ser utilitzat com a final nacional per a Eurovisió.

El tema amb el que participarà al festival de Kíev s’anunciarà a les pròximes setmanes. Un equip de compositors seran els encarregats de crear una moderna i atractiva cançó per a Eurovisió que incrorpori a més la cultura nacional macedona perquè es pugui mostrar a l’escenari europeu.

Aquí podeu veure la seva intervenció al programa Macedonian Idol, del que va ser participant:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s