DIJAH SERÀ LA VEU AZERÍ A KÍEV

Si el país més oriental d’europa ens tenia acostumats a descobrir més detalls del seu artista a poques hores de tancar el reglament, aquest any es destapen abans d’hora els detalls de l’artista de l’Azerbaidjàn. Tal com vam conèixer el passat dia 5 de desembre la responsable serà la jove Diana Hajiyeva, coneguda artísticament com a Dijah. Així ho va anunciar la cadena pública el país, Ictimai i no serà precisament la seva primera experiència eurovisiva ja que va formar part dels cors amb Samra al festival d’enguany a Estocolm i va provar sort també a la final nacional de l’any 2011 del que sortirien posteriorment els guanyadors del festival Elli & Nikki.

Azerbaidjàn així aposta per un canvi de registre cap a la música experimental amb aquesta artista que domina estils des del funk fins al soul passant pel jazz. De moment es desconeix el sistema per decidir la cançó que interpretarà a Kíev.

Diana Haciyeva va nèixer el 1989 a Bakú i ja des de petita va apendre a tocar el piano, especialitzant-se en jazz i direcció coral per l’Acadèmia de Música de Bakú.

Poc a poc va aconseguir ser una artista reputada en el món del jazz local, actuant assíduament al Bakú Jazz Center, on va compartir escenari amb l’Eurovisiu Elnur Hüseynov. També va fer col.laboracions a través de la música experimental durant la seva estància a l’Institute of Contemporary Music Performance de Londres.

Aquí podeu veure la seva actuació conjuntament amb Isfar Sarabsky amb la cançó I Break Again:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s