HOLANDA TRIA INTERNAMENT A LES GERMANES O’G3NE PER A KÍEV

Des de ja feia dies ja s’estava rumorejant que la televisió pública dels Països Baixos donaria a conèixer la notícia internament sobre qui seria el pròxim representant per al petit país europeu. Doncs bé, avui mateix ha anunciat el que ja estava més que decidir: el trío femení O’G3NE seran les representants a Ucraïna.

De fet ja la premsa del país i altres mitjans assenyalaven a la formació com a la millor candidatura per al festival del 2017. A més, es dóna la casualitat que l’any que ve es compleix 10 anys de la seva participació al festival Eurovisión Júnior en el que es van classificar en dotzena posició. Gràcies a la participació al fetival es van donar a conèixer a tot el país.

L’anunci d’avui només a trascendit a conèixer l’artista però no quina serà la cançó, entent que tal com ja sol ser habitual ho donaran a conèixer a principis del curs eurovisiu del 2017.

El trio O’G3NE està format per les germanes Amy, Lisa i Shelley Vol, originàries de Dordrecht, al nord del país. Després de revalidar i ser anfitriones al festival del 2007 celebrat a Rotterdam van aconseguir un contracte amb la discogràfica EMI i van publicar els seus primers treballs: 300% al 2008 i Sweet 6 el 2011.

Posteriorment el 2014 les noies participen a la cinquena edició de la versió local de The Voice, sota el nom artístic de O’G3NE on segons elles, la nomenclatura G3NE significa el gen que les uneix per ser nascudes de la mateixa mare.

Aprofitant que van guanyar el concurs van llençar al mercat cançons com Emotion, Magic, Cold, Wings to fl, o Clown, entre d’altres. Fins a arribar a l’edició del seu tercer treball, We got this que va sortir al mercat el passat dia 20 de setembre. El tema que encapçala aquest disc és el tall totalment americà anomenat Take The Money And Run que podeu veure en el següent vídeo-clilp:

I aquí la seva actuació al Júnior Eurovision del 2007 amb el tema Adem In adem uit:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s