TVE MANTÉ CONTACTES AMB EUROFANS PER VALORAR EL PROCÉS DEL 2017

El passat divendres 21 d’Octubre, diferents representants de les juntes directives de les dues associacions de fans d’Eurovisió d’àmbit espanyol: Aev i Ogae Espanya van mantenir una reunió amb directius de TVE a petició de la corporació per tractar conjuntament el futur procés de selecció de la cançó i artista que representarà a Espanya al pròxim festival de Kíev.

A la mateixa reunió es van posar de relleu diferents punts dèbils que tindria que millorar de cara a aconseguir una representació de qualitat i s’han comentat les idees que com a eurofans, podien aportar. Segons ells mateixos, van reclamar, entra altres coses, una gala amb condicions bones en l’aspecte tècnic, un jurat internacional i també de fans, en que predomini la qualitat de les cançons per damunt d’altres detalls. Es van repassar també actuacions anteriors on es van analitzar les diferents alternatives i errors per trobar solucions per millorar els resultats que TVE ha aconseguit durant les últimes edicions.

Així mateix els mateixos responsables de la televisió pública espanyola els van confirmar que en molt poc temps coneixarem més notícies sobre el mètode de selecció del 2017. Un avançament significatiu pel que fa a notícies respecte les últimes edicions.

Des d’Eurovisio.cat estarem atents a les notícies de TVE i els mateixos fans esperen que aquesta actitud oberta de l’ens públic sigui un encert de cara a les futures participacions del país a Eurovisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s