KIEV, ODESSA I DNIPRO, FINALISTES PER ACOLLIR EUROVISIÓ 2017

Tot semblava indicar que a principis del mes d’agost ja tindríem una ciutat escollida per tal d’acollir la pròxima edició del festival d’Eurovisió a Ucraïna. De fet, la televisió pública del país va fer una sèrie de programes-debat per saber quina era la millor ciutat per a celebrar-ho.

La decisió final d’aquesta sèrie de debats televisius va acabar a finals del mes de juliol comunicant les 3 ciutats finalistes de les 6 primeres. Aquestes van ser Odessa, Dnipro, i la gran favorita i capital del país, Kiev.

Poc després la televisió va comunicar que la decisió final seria llarga i que no coneixaríem finalment la descició fins a finals del mes d’agost.

Com dèiem, Kíev és l’opció favorita pels mitjans locals després de caure Lviv de la llista. La UER va tenir que afirmar devant de periodistes ucranians que el Centre Internacional d’Exposicions és la seva opció favorita a la capital de país devant del Palau d’Esports, donat que està millor preparat tecnológicament per a l’esdeveniment i que pot acollir també el centre de prensa. El complex està compost per tres grans naus, amb la intenció d’utilitzar la de 25 metres d’alçada pel festival.

Aquí podeu veure imatges del centre de premsa:

Centre internacional Cogressos Kiev

Des d’Eurovisio.cat estarem atents sobre la decisió final.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s