SEGON ASSAIG DE “SAY YAY!” I PRIMERA RODA DE PREMSA D’ESPANYA

Aquest migdia ha arribat el moment de veure el segon assaig de Barei. Durant les últimes hores, la candidatura espanyola ha baixant notablement a les apostes de pagament i és que en la primera proposta no va acabar de convèncer als presents. En aquesta ocasió, la delegació sembla que ha recollit els comentaris sorgits arran del primer tastet i han treballat en diferents aspectes.

S’han intentat perfeccionar la realització per captar els moviments del llenguatge de signes que tant Barei com les seves coristes utilitzaran durant l’actuació. També s’ha modificat la il.luminació i els plans de càmera de tota l’actuació. La veu de Barei és del tot encertada però el cor encara li falta cos amb veu i moviment.

Barei actua des d’un inici amb un pla fosc i bona il.luminació i mica en mica va despertant animació. El mig de la primera tornada la caiguda i fosc total a pantalla és un efecte que per televisió queda bé però de moment el que cal cuidar és la veu del cor i la coordinació de moviments. Aquí podeu veure el vídeo de l’assaig.

Uns minuts més tard s’ha fet la primera roda de premsa on la cantant ha estat acompanyada de Federico Llano, cap de la delegació espanyola i ha contestat a totes les preguntes que els periodistes i fans li han fet durant la seva intervenció. D’ella n’hem extret que la cançó és de les més positives de tot el festival i ha tingut un gest important alhora de cantar Quédate Conmigo de Pastora Soler alhora que un dels fans li ha preguntat quina era una de les seves millors cançons. Posteriorment també ha convidat a les coristes de l’actuació per cantar un fragment del tema eurovisió a capella.

Encara queda un últim assaig general abans que Barei trepitji l’escenari el dia de la primera semifinal. Recordem Espanya actuará com a convidada durant l’espectacle del proper dimarts per tal de donar a conèixer el Say Yay a la resta d’Europa, si és que encara hi ha algú que no ha escoltat a aquest tema que diverses persones a Suècie defienen com el millor hit de discoteca d’aquest any.

 


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s