DIA INTENS D’ASSAIGS DEL BIG 5 AL GLOBEN ARENA

Després de passar una setmana intensa amb les proves de tots els participants, avui diumenge és el setè dia d’assajos i toca que pugi a l’escenari tots els participants del Big5 i Suècia al Globen Arena.

França

Amir puja per segona vegada al Globen per polir els detalls del tema J’ai cherché. Al francès se’l veu molt relaxat en escena, molt segur i amb una actitud positiva que s’encomana. De tota manera, segueix essent una posada en escena força estàtica que fa perdre punts a la candidatura gal·la.

 

Alemanya

Ghost és la cançó que defensa el país germànic i el que més sorprèn és la indumentària de Jamie Lee. Segons sembla ella és una fanàtica de la cultura japonesa i el seu vestuari està inspirat en l’estil Decora-key. 

 

Itàlia

Els motius florals transformen l’escenari del Globen Arena en un preciós jardí ple de colors on Francesca Michielin. Sembla que del primer assaig al segon els italians afegiran una sèrie d’elements nous al fons audiovisual. Apart d’aquests petits canvis, No degree of separation sona molt bé.

 

Regne Unit

A l’espera de les imatges del segon assaig de la candidatura britànica, el vídeo de la primera prova ens mostra uns Joe i Jake amb el format de banda de pop rock.  You’re not alone no sembla tenir encara cap tipus de possibilitat de victòria i encara menys veient aquestes proves d’escenari, sense sorpreses, sense atractius.

Suècia

Frans presenta un If I were sorry molt auster, només acompanyat de moment del fons amb llumetes de colors que van alternant paraules de la lletra de la cançó.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s