PRIMER ASSAIG DE BAREI AL GLOBEN ARENA

Ja estem en plena setmana eurovisiva i els dies pastas hem pogut veure els assajos de tots els participants de les dues semifinals del festival. Aquest any però, amb modificacions importants pel que fa al BIG 5 ja que el fet d’actuar a les semifinals ha fet que tinguéssin d’assaigar acord amb la seva intervenció a la gran final. Espanya recordem que actuarà a la primera semifnal i per això per primera vegada la delegació espanyola va assajar un dia abans del que estàvem acostumats, o sigui, ahir divendres.

Ahir a les 19:00 començava el primer assaig de Barei i per tant el primer contacte amb el Globen Arena. També va estar acompanyada de les seves coristes: Brequette Cassie, Rebeca Rods, Awinnie MyBaby, Alaba Sinkey i Milena Brody que també juguen un paper important en la cançó.

En aquest primer assaig vam poder descobrir les sorpreses de les que ja ens parlava Barei abans de marxar cap a Suècia i que serviran per captar l’atenció dels telespectadors: una caiguda a la meitat de la cançó amb una pausa de la música inclusa, molt similar al que ja podem veure al vídeo-clip i una imatge o es desdoblega la cantant al final del tema. Així mateix, determinats moviments de la coreografia dels coristes estan inspirats en el llenguatge de signes, això significa que el missatge de la cançó és del tot internacional.

Actitut positiva i amb molta energia, així és com hem pogut veure a Barei, amb una primera prova de vestuari, que de ben segur no serà el definitiu ni tampoc donant cap sorpresa en el seu estilisme.

Demà diumenge a partir de les 12:00 començarà el segon assaig de la representant espanyola que seguirem en detall i en directe des d’Eurovisio.cat, que ja es troba a Estocolm per informar-vos de tot el que passa al festival.

Aquí podeu veure el teaser de l’assaig d’ahir. Recordem que aquest primer assaig no es pot enregistrar ni donar a conèixer a les xarxes, llevat d’aquest tastet que penja la cadena oficial:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s