LES ÚLTIMES HORES DE BAREI A ESPANYA

Durant aquesta última setmana l’agenda de la representant espanyola, Barei,  ha estat del tot frenètica. A més d’acabar els assaigos als estudis de RTVE a Prado del Rey, el passat dia 28 d’abril va ser la convidada d’honor a l’embaixada de Suècia a Madrid. A l’esdeveniment, la representant espanyola acompanyada de les seves coristes va interpretar en acústic el seu tema Say Yay!, Who Plays the Drums i una versió molt especial del Heroes, el tema amb el que Mans Zelmerlöw va guanyar el festival l’any passat. Una interpretació que va fer conjuntament amb el guitarrista suec Gustav Lundgren.

Així mateix l’embaixadora Cecilia Julin va donar la benvinguda a Barei i li va desitjar tota la sort del món a Estocolm. Durant l’acte també hi van participar el cor del Col.legi Escandinau.

Podeu veure tot l’acte en el següent vídeo:

Per altra banda, ahir divendres a la nit també es va tornar a guanyar a tot el públic per la seva naturalitat i la seva energia. Aquesta vegada al Palacio de la Prensa de Madrid on la representant espanyola va ser l’anfitriona d’una Europarty presentada per Júlia Varela, comentarista per a RTVE del festival, on ha interpretat en acústic diferents temes del seu disc Throw the dice, que recentment acaba d’editar el segell Universal Music Spain.

A més de Say Yay!, Barei també ha interpretat amb guitarra i piano temes com Throw the dice i The point of no return, temes inclosos al seu disc. L’artista ha tornat a donar suport al representant francès Amir, cantant un fragment del tema J’ai Churché.

La Europarty ha continuat després amb una sessió de hits eurovisius a càrrec dels dj’s Peino Marino i Crawford.

Podeu veure la seva actuació en el següent vídeo:

Ara arribarà el gran moment quan Barei acabarà d’arranjar durant aquesta setmana els assajos i altres i el dissabte ja viatjarà cap a Estocolm on el diumenge ja té una cita amb la seva primera presa de contacta amb l’escenari del Globen Arena i posteriorment el diumenge a la tarda a la gran festa de benvinguda del festival.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s