L’AUDIÈNCIA BRITÀNICA DÓNA EL TRIOMF A JOE AND JAKE

Des del desembre del passat 2015 ja sabíem que la BBC preparava una preselecció oberta a tota la audiència per a poder triar el seu pròxim representant a Eurovisió. Ho faria amb una primera elecció de cançons i prèviament un jurat d’experts, dels quals també es va convidar a una sèrie de fans que formen OGAE United Kingdom, van fer la tria dels 6 artistes que ahir es van jugar el seu passaport a Estocolm a través de la gala Eurovision: You Decide.

Una preselecció oberta i molt esperada per tots els britànics, que després de cinc anys d’elecció interna per part de la televisió pública esperàven més quòrum alhora d’escollir l’artista pels mals resultats que en els darrers anys han aconseguit.

La gala d’ahir a la nit es va portar terme al O2 Forum Kentish Town de Londres i va ser presentat per Mel Giedroyc. Va comptar a més amb la col.laboració d’un jurat (sense dret a vot però si aportant la seva visió de cada actuació) format, entre d’altres per Katrina (guanyadora del 1997) i Carrie Grant (representant de l’any 1983).

Els participants de la nit van ser:

  • Dulcima: When you go
  • Darline: Until tomorrow
  • Matthew James: A better man
  • Karl William Lund: Miracle
  • Bianca: Shine a little light
  • Joe and Jake: You’re not alone

La decisió del guanyador va ser únicament per televot i a més la gala va comptar amb l’actuació inicial de Mans Zelmerlow interpretant el seu tema eurovisiu i Katrina.

El gran triomf va ser pel duet format pels joves Joe and Jake amb un tema molt comercial i actual anomenat You’re not alone. Val a dir que les veus dels dos artistes és molt bona i han format part tots dos del programa The Voice del país, fet pel qual possiblement han aconseguit més vots de tots els espectadors per ser unes de les cares més conegudes pels britànics.

La gala ha transcorregut en un ambient molt festiu i molt ben preparada per part de la BBC, que encoratgem que en pròximes edicions es decanti per aquest sistema més participatiu i festiu pel món d’eurovisió.

Aquí teniu l’actuació dels dos joves, que participaran directament a la final del dia 14 de Maig al Globen Arena:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s