L’EVOLUCIÓ DE BAREI COM A AMBAIXADORA D’ESPANYA

És ben cert que després del triomf de la gala Destino Eurovisión, l’evolució de Barei, l’artista que representarà a Espanya al festival ha anat evolucionant considerablement. De fet, ja sigui artísticament o la promoció que s’espera del seu tema arreu del territori europeu.

De ser una arista totalment desconeguda va aconseguir que fós número 1 en vendes del seu senzill a la plataforma iTunes l’endemà i els tres dies posteriors de ser guanyadora a la gala de TVE. Properament anunciava l’artista que s’esperava un show esplèndid per a Estocolm, no abans pensar en com seria el vídeo clip oficial amb el qual es promocionarà.

Per aquest ja s’ha anat desgranant com serà. Es comptarà amb l’ajuda d’internautes que a través d’un ball exclusiu presentat pel portal rtve.es es podran grabar des de qualsevol lloc, entenent que donarà joc amb la interpretació de Barei.

Per si no fós poc, el passat dissabte va ser la convidada especial a la segona gala de preselecció eurovisiva a Ucraïna. Des dels estudis de la NTU a Kiev, Barei va fer una brillant actuació del seu tema eurovisiu i va afalagar a un dels membres del jurat de la preselecció, el personatge que encarnava a Verka Serduchka, representant d’Ucraïna, al dir-li que la seva cançó preferida d’eurovisió ha estat Dancing.

Les sorpreses d’aquesta setmana no acabaven amb la promoció a l’est, sinó amb l’anunci que Universal Music seria la seva discogràfica. Després d’una gran lluïta entre les grans Sony i Warner, finalment s’ha decantat per Universal. Recordem que les despeses generals de la representació espanyola corren a càrrec de RTVE però la pròpia promoció de l’artista i la cançó va a càrrec de la discogràfica de l’artista que s’encarrega de distribuïr els singles i fer el màrketing pertinent.

S’espera que per abans del festival ja tinguem a les mans el tercer treball discogràfic de Barei, aquesta vegada sense segell propio sinó amb una producció brillant dels seus nous temes, entre els que es destacarà per sobre de tot el seu tema eurovisiu.

Estarem ben antents de tot el que vagi succeïnt amb la promoció de la representant espanyola. Mentrestant us deixem amb l’actuació que va fer el passat dissabte a la televisió ucraniana:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s