FINAL ESPANYOLA EL DIA 1 DE FEBRER

La 1 de Televisió Espanyola emetrà el dilluns 1 de febrer la gala Objetivo Eurovisión presentada per Anne Igartiburu on els sis candidats : Xuso Jones, Salvador Beltrán, Maverick, María Isabel, Electric Nana i Barei defensaran les seves cançons:  ‘Victorius’, ‘Días de alegría’, ‘Un mundo más feliz’, ‘La vida sólo es una’, ‘Now’ i ‘Say yay!’.

Des d’ahir es poden escoltar petits fragments dels temes a la web de RTVE, punxant en aquest enllaç i a partir d’avui dimecres a la tarda,a les 5, les cançons íntegres.

De la mateixa manera, TVE ha comunicat que el sistema d’elecció del candidat final es durà a terme a través de la combinació entre jurat al plató, jurat internacional i el televot del públic.

LES CANÇONS SEGONS TVE: 

Xuso Jones: ‘Victorius’, d’Andreas Öhrn, Peter Boström i Chris Wahle

El cantant murcià Xuso Jones interpretarà ‘Victorius’, un himne up tempo en anglès composat per elements orgànics que es fonen amb moderns sons dance.   Els autors i productors suecs Andreas Öhrn,  Peter Boström i Chris Wahle són els responsables d’aquest tema que parla sobre sentir-se lliure i del valor de prendre cadascú el seu propi camí. “Ens encanta treballar amb Xuso i des del principi sabíem que ell era capaç de portar la cançó a un nou nivell, amb més energia i emoció” afirmen.

Escoltem un petit tall de Victorious http://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3447864

‘Días de alegría’, de Salvador Beltrán

L’artista barceloní es presenta a la final amb un tema propi ‘Días de alegría’, composat conjuntament amb Miguel Ángel Arenas ‘Capi’. Una cançó de pop espanyol plena d’optimisme en la que la base rítmica juga un paper fonamental. La melodia, una tornada trencadora i la percussió són els elements claus del tema, que es desenvolupa amb un deliberat aire brasiler. Un tema amb un missatge vital, de ganes de voler fer, de que no hi hagi res impossible i de que amb esforç tot es pot aconseguir.

Un tastet de Días de alegría http://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3448554

Maverick: ‘Un mundo más feliz’, de Juan Magán, Darlyn Cuevas ‘DCS’ i Luiggi Giussepe Olivares

‘Un mundo más feliz’ és el resultat de la unió de dos talents de màxima actualitat. La jove promesa Maverick s’encarrega d’interpretar un vibrant tema escrit i produït por Juan Magán, un de los Dj’s, productors i intèrprets de més èxit mundial i figura clau per a entendre l’escena dance actual. ‘Un mundo más feliz’ és una celebració, un tema que respira ritme i llum a través de la fórmula màgica que ha reinventat el so llatí convertint-lo en tendència a tots els racons del planeta.

Un mundo más feliz es pot escoltar breument ttp://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3448554

María Isabel: ‘La vida sólo es una’, de David Santisteban

La guanyadora de l’Eurojunior interpretarà ‘La vida sólo es una’, pop espanyol amb tocs de llatí en un cant a la vida ple de frescor i optimisme composat per David Santisteban. Una cançó que parla d’il·lusions noves, de mirar cap al futur, d’amors latents. Una invitació a gaudir i aprofitar cada segon a la recerca de la felicitat a través de sons i melodies “que guarden l’essència del que som, una terra d’alegria, de grans dones i homes somniadors que no es rendeixen, llatins, mediterrani i passionals” assenyala l’autor.

Fragment de La vida solo es una http://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3447865

‘Now’, de Electric Nana

 Electric Nana també somnia amb triomfar amb un tema propi, ‘Now’, una cançó amb tocs de rock electrònic i mogut amb un aire Motown. Por moments rockera, creix cap a l’electrònic, molt enèrgica i amb una tornada efectista, ha estat produïda i mesclada per Guille Mostaza (Ellos), que a més toca les guitarres, percussió, sintetitzadors, baixos i cors. L’artista ha volgut incloure els tres idiomes que parla: anglès, francès i castellà en un tema que parla de les contradiccions de la condició humana, de la llibertat de redefinir-se a cada moment, de moure’ns al ritme del nostre cor i de ser sempre nosaltres, sempre diferents.

Trosset de Now http://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3447866

‘Say Yay!’, de Barei, Rubén Villanueva i Víctor Púa

‘Say Yay!’ és un up tempo en anglès amb tendència soul, que mou per dins i per fora i amb un so i producció molt actuals. Un so que no només s’escolta, sinó que es veu. “Un tema enèrgic, amb força i emotiu, amb un concepte amb el que tots ens podem sentir identificats en la nostra lluita diària i la nostra capacitat de salvar obstacles a base d’esforç i de donar el millor de nosaltres mateixos en cada intent” segons defineix Barei.

Per acabar, trenta segons de Say Yay http://www.rtve.es/drmn/embed/audio/3447867

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s