NICKY BYRNE, LA GRAN SORPRESA PER A IRLANDA

Els rumors a les xarxes socials i a tot el que es coïa des d’Irlanda ja feia pensar que la selecció per a designar qui seria el representant del país a Eurovisió seria interna per part de la televisió del país i qui més s’assenyalava era el jove artista Nicky Byrne, ex-component de la boyband Westlife.

Així ho transmetien les xarxes a principis del mes de gener i finalment el passat dia 13 ho va confirmar la mateixa RTE. I ho farà amb un tema propi, Sunlight, composat per ell mateix conjuntament amb el reconegut Wayne Hector, destacat per col.laborar també amb cançons de One Direction, Britney Spears o Jason Derulo.

La producció del tema ha anat a càrrec de Ronan Hardiman i el mateix Byrne i s’ha realitzat a Irlanda amb una remastarització a Los Angeles a càrrec de Serban Ghenea.

Aquest nou procés d’elecció per part de la RTE s’emmarca amb una tendència evolutiva per part de diferents països que anteriorment així ho han fet i que, en molts casos, ha tingut una resposta positiva tant amb el resultat com amb la promoció del mateix artista i país. Així ho ha reconegut John McHugh, director d’entreteniment de l’ens públic del país, que ha considerat que després de portar a terme el ja tradicional Eurosong durant 8 anys, tampoc ha aportat un resultat molt positiu en el rànking final del festival.

D’aquesta manera esperen que el talent jove de l’artista, la reconegudíssima carrera ja aportada i un tema fresc i jove, faci que el país torni a triomfar tal com ho feia en plena dècada dels 90 a Eurovisió.

Aquí teniu el tema que cantarà Nicky Byrne a Estocolm en la seva prèvia fase a les semifinals:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s