SERAN ELLS ELS 6 FINALISTES ESPANYOLS?

La màxima expectació aquestes últimes setmanes ha estat màxima justament quan l’ens espanyol va donar a conèixer que el sistema d’elecció del seu representant per al festival d’eurovisió seria a través d’una preselecció televisada on hi tindrien cabuda estrelles de recent creació i amb un talent immillorable.

Tant és així que la pròpia web va voler crear un hashtag especial per poder discutir sobre quins serien els millors representants pel país de tal manera que en les pròximes setmanes la mateixa web anunciaria qui seria finalment.

Doncs bé, aquesta mateixa tarda, i degut a un error a la web de RTVE al festival s’ha pogut veure una entrada on ja es desvetllava la incògnita. Finalment els 6 aspirants a representar a Eurovisió 2016 seran Xuso Jones, Angy, María Isabel, Maverick, Sara Serena i Ektor Pan.

Actualment la web ha tornat a posar en portada la notícia anterior per mantenir la incògnita. Aquí teniu la imatge de la web:

errorwebrtve

El que si desvetllen és que la gran final serà el dia 13 de febrer. El lloc de la gala encara està per definir però totes les aportes desemboquen als estudis de Sant Cugat del Vallès ja que comptaran amb la mateixa productora de la gala del 2014.

La gran incògnita que anirem desvetllant aquestes pròximes setmanes és finalment si seran ells els escollits i quines cançons presentaran cadascun d’ells.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s