LA PRIMERA DECISIÓ PER AL 2016: HOLANDA TRIA A DOUWE BOB

Com ja sol ser habitual en aquest nou curs eurovisiu, són molts els rumors i les notícies que ens arriben sobre quins seran els pròxims participants a l’edició de l’any que ve, o sobre quins plans tenen totes les televisions estatals per a poder escollir el seu representant. Moltes ja han escollit el dia en que es celebrarà la seva final nacional, i d’altres, com és el cas d’Holanda, ha donat a conèixer ja aquest mes de setembre qui serà l’encarregat de representar-los el 2016.

Després d’una intensa setmana de rumors, finalment el passat dia 22 de setembre a través del De Wereld Draait Door es va donar per oficialitzat que l’encarregat d’anar a Eurovisió i representar-los seria el novell artista Douwe Bob. El jove cantautor de tan sols 24 anys és un dels grans compositors i dels que tota la indústria musical aposta al 100% al seu país. El jove escriu i composa la seva pròpia música i amb la seva gran energia creu que farà un bon paper a l’escenari del Globen Arena d’Estocolm.

Bob es va donar a conèixer públicament a través de la seva victòria al concurs The Best Singer-Songwriter in The Netherlands, un programa on s’escollien els millors cantautors del petit país europeu. Des d’aquell moment ja ha editat dos discos al mercat, l’últim d’ells ha estat número 1 en vendes i a més 12 temes ja s’han convertit en sonats senzills.

I si parlem d’Holanda, amb una gran trajectòria a Eurovisió i un dels països amb més solera tradicional de participació, hauríem d’afegir altre vegada a la figura d’Anouk. L’artista que va representar el país el 2013 i que l’any passat va compondre el tema per a Trintje Oosterhuis, també és còmplice de la fama de Douwe Bob ja que un dels temes més famosos de la carrera del jove ha estat un duet realitzat amb la mateixa Anouk durant el programa televisiu.

Encara no se saben més detalls de com serà la cançó, ni si serà íntegrament composada pel mateix artista. Els plans de la televisió holandesa és donar-ho a conèixer a començaments d’any. Mentrestant us deixem amb el vídeo del duet amb el tema Hold Me:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s