SEGONA RONDA D’ELIMINATÒRIES EUROVISIVES

Després de la classificació dels deu primers semifinalistes del dia 19, arriba la segona eliminatòria eurovisiva d’avui dijous al Stadthalle de Viena.

Durant els assajos hem constatar que les deficiències de realització de la ORF, la cadena estatal austríaca, no han estat solventades i es repeteixen els desenfocaments, les sortides de pla, els moviments descontrolats de càmera, etc. que tant van ser criticats durant la semifinal del dimarts.

El show començarà a les 21:00 igual i realment és una semifinal molt descafeïnada quant a espectacularitat eurovisiva, sense una actuació al principi, només el vídeo inicial i la desfilada de la pasarel.la com el primer dia, res més. Acte seguit, els participants comencen les seves actuacions:

LITUÀNIA
IRLANDA
SAN MARINO
MONTENEGRO
MALTA
NORUEGA
PORTUGAL
REPÚBLICA TXECA
ISRAEL
LETÒNIA
AZERBAIDJAN
ISLÀNDIA
SUÈCIA
SUÏSSA
XIPRE
ESLOVENIA
POLÒNIA

En aquesta segona semifinal hi ha un participant més respecte la primera, així que 10 dels disset països passaran a la final. Els que creiem que tenen passi segur a la final són Suècia i Noruega, el primer, Suècia, per la seva posada en escena jugant amb projeccions digitals i la presència de Mans Zelmerlow i els segons, Noruega, per portar un tema realment d’altíssima qualitat com és “Monster like me” que comptaran amb el reconeixement tant del jurat (que votava ahir) com del públic, que vota avui.

D’altres països que tenen moltes possibilitats d’arribar a la final del dissabte són Letònia, Azerbaidjan, Islàndia o Eslovènia. Però cada any es cola a la final un tema inesperat, que sorpren tothom i que fa que poques vegades les apostes i prediccions es compleixin al 100%.

Els deu que creuin de nou la passarel.la al final de la seminfinal compartiran escenari dissabte amb els deu finalistes de dimarts, també amb els Big Five, els països fundadors de la UER (Alemanya, Espanya, França, Itàlia i Regne Unit), l’amfitrió que és Àustria i el país convidat, Austràlia, que segons el portaveu de la UER potser ha vingut per quedar-se, una decisió que està comportant molta polèmica.

En tot cas, gaudim molt de la segona semifinal que en poques hores podrem veure alguns en directe, o per Internet i molts
d’altres per televisió, ja que enguany TVE la retransment també per La2.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s