CANVI D’IMATGE I REALITZACIÓ AL SEGON ASSAIG D’EDURNE

Aquest dimecres al matí a partir de les 10:50h ha estat el torn de veure per segona vegada l’assaig d’Edurne des del Wiener Stadthalle. L’espectació era màxima per veure de nou si la realització de la posada en escena i els fons de pantalla complien amb els objectius que realment busca RTVE.

En aquesta segona actuació des de l’escenari del festival hem pogut veure una Edurne més segura, començant la cançó des del terra al costat del ballarí Di Bella i seguidament amb una posició a l’escenari segura i amb més força vocal que l’assaig del passat diumenge.

Així mateix els fons de pantalla de l’actuació són més treballats, a ritme de la cançó i amb uns canvis de colors molt ben treballats.

El vestit de la representant espanyola ha estat la sorpresa més destacada de l’assaig d’avui. Un vestit completament daurat i lluent que s’adiu completament amb la imatge de l’artista en el video-clip i la disseny de tota la campanya del tema Amanecer.

La coordinació entre el Giuseppe di Bella i Edurne ha estat bona durant l’assaig d’avui on l’artista no perd en cap moment el to de veu i els moviments són completament correctes.

Aquí podeu veure el resultat de l’assaig d’avui:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s