ARRIBA LA PRIMERA SEMIFINAL DEL FESTIVAL

La primera semifinal del festival d’enguany arriba avui mateix a partir de les 21:00h. Una gala on ja vam poder veure l’assaig general ahir a la nit i d’on vam treure diferents conclusions i valoracions.
A l’inici vam poder veure l’actuació de Conchita Wurst interpretant el tema guanyador del 2014, Rise Like A Phoenix i posteriorment la mateixa cantant i mitjançant una passarel.la des  la meitat de la platea on va anunciant cada país participant per pujar a l’escenari.
De les participacions cal destacar la bona producció tant dels fons de pantalla de l’escenari com de la mateixa il.luminació. Durant l’assaig d’ahir no es va poder veure una bona coordinació en el contingut de la gala degut a les entrades del so inesperades mentre parlaven les presentadores però estem segurs que avui aquests desajustos quedaran solventats.
Pel que fa a les actuacions destacades, des d’Eurovisio.cat remarquem  les candidatures de Rússia per la gran veu de Gagarina i també Bèlgica, amb una posada en escena i en directe realment brillant. De la resta de participants cal tenir ben en compte la  veu de l’albanesa, la posada en escena de Moldàvia i l’espectacularitat de la candidatura sèrbia que farà que tot l’estadi sigui una festa. Caldrà veure els resultats de la nit on Espanya atorga els seus vots mitjançant el televot i el jurat professional i on es podrà seguir des de La 2 de TVE.
Els participants en aquesta semifinal són:
1. MOLDÀVIA

2. ARMÈNIA

3. BÈLGICA

4. HOLANDA

5. FINLÀNDIA

6. GRÈCIA

7. ESTÒNIA

8. MACEDÒNIA

9. SÈRBIA

10. HONGRIA

11. BIELORRÚSSIA

12. RÚSSIA

13. DINAMARCA

14. ALBÀNIA

15. ROMANIA

16. GEÒRGIA
D’entre aquests setze semifinalistes, deu obtindran el passi a la final i deu més procedents de la segona semifinal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s