PRIMER ASSAIG D’EDURNE AL WIENER STADTHALLE

Aquest mateix matí a partir de les 11:00h del matí hem pogut veure el primer assaig de la representant espanyola, Edurne. El primer contacte amb l’escenari del Wiener Stadthalle de l’artista ha estat primordialment per veure els fons i la posada en escena general. Hem pogut veure un fons amb imatges plenament de l’espai i amb una projecció global de tot l’escenari simulant un ull gegant.

L’actuació comença de nit, amb la madrilenya vestida de vermell, cantant amb un posat trist i angoixat que simula ben bé el text que interpreta, amb el ballarí en braços com una Madonna amb Crist agonitzant.  El fons és blau i negre. Després, en la primera represa di Bella desplega una capa gegant que es va movent coordinat amb Edurne. Acte seguit ve una de les parts més espectaculars de l’acte: quan el ballarí arrenca la capa i Edurne apareix amb un enlluernador vestit daurat, de llarga faldilla i un tall fins gairebé la cintura.

Es fa de dia, i Edurne i Giuseppe alternen moviments lents i un parell de figures acrobàtiques. Surt el sol i acaba la cançó amb una sortida de sol que ocupa tot el fons de l’escenari.

Amanecer es troba en aquests moments en els primers assajos, això vol dir que alguns aspectes canviaran radicalment: el fons, els moviments, la veu, la coreografia… creiem que tant el vestuari com el pentinat seran els definitius (i els correctes) però de ben segur la resta, als propers assajos del dimecres milloraran ostensiblement. Edurne s’ha mostrat a cops insegura, amb la veu encara sense la potència que la caracteritza en aquest tema, però per experiència hom sap que aquesta posada en escena anirà in crescendo.

Podeu vueure l’actuació en el següent vídeo:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s