L’EQUIP ESPANYOL JA HO TÉ TOT APUNT PER DESTACAR A VIENA

Ràdio Televisió Espanyola ja ho té tot apunt per poder viatjar fins a la capital austríaca i fer destacar a una de les grans estrelles del país actual, Edurne, la pròxima representant. Ahir mateix des de la seu de l’ens públic a Madrid es va fer una presentació a fons de tot el períple que prepara en motiu del festival d’Eurovisió.

Una roda de premsa que va estar conduïda per l’encarregada de presentar l’espai previ i posterior a la gran final, Anne Igartiburu i on també va poder comptar amb els comentaristes d’enguany, José María Íñigo i Julia Varela, Federico Llano, cap de la delegació espanyola, María José Bultó, directora d’Estratègia i Imatge de RTVE, Alberto Fernández, subdirector de continguts i transmedia de la cadena i la gran protagonista, Edurne.

Edurne2

La cantant va manifestar esta totalment emocionada i que té moltes ganes de que arribi la nit del 23 de maig per disfrutar amb tot el que porta treballant des del mes de gener. També creu que té una responsabilitat enorme i que la clau de l’èxit estarà en sortir a l’escenari amb seguretat i tranquilitat. A més a més també ha afirmat que tot i no cantar en anglès, vol que tot el públic entengui l’actuació.

A més de les paraules de la cantant, també ha servit per presentar la nova companya de José María Íñigo en les tasques de comentarista: Julia Varela. La periodista és una de les principals locutores actuals de l’emissora Radio 3 i una gran apassionada de la música. Ells dos han afirmat que Eurovisió és un certàmen díficil i molt exigent però que esperen tornar a Espanya amb un triomf ben merescut.

JMIñigo_JVarela

Per la seva part, tant Alberto Fernández com María José Bultó han presentat oficilament tota la programació especial que es prepara durant la setmana eurovisiva. Doncs RTVE retransmetrà per primera vegada les dues semifinals, tant la del dimarts que és en la que el país vota, com també la del dijous. Així mateix també han volgut destacar que la cadena es volca completament amb el show ja que és inevitable dir que és un dels espais més vistos durant l’any, i que per tant més repercussió dóna a l’ens.

AGENDA D’EDURNE A VIENA

Durant la roda de premsa també s’ha pogut conèixer l’agenda que té preparat per Edurne a Viena:

* Diumenge 17 de maig:

11:00h: Primer assaig d’Edurne

13:00h: Meet & Greet

18:00h: Opening Ceremony

22:00h: Actuació d’Edurne a l’Euroclub en motiu de la Welcome to Austria Party

* Dilluns 18 de Maig:

17:30h: Trobada amb els fans a l’estatua memorial de Mozart a Burggarten, Viena

* Dimarts 19 de Maig:

Prescència d’Edurne a la primera semifinal 21:00h

* Dimecres 20 de Maig:

10:50h Segon assaig

11:50h Roda de premsa

19:00h Actuació d’Edurne a l’Eurovision Village

* Divendres 22 de Maig:

14:00h Assaig general

21:00h Assaig general per al jurat

* Dissabte 23 de Maig:

13:00h Assaig General

21:00-24:35h Gran Final d’eurovisió

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s