EUROVISIO.CAT CELEBRA EL SEU CINQUÈ ANIVERSARI

Era el 23 d’abril de 2010, diada de Sant Jordi quan el portal Eurovisio.cat va començar la seva història creant el primer portal dedicat a tota l’actualitat sobre el festival d’Eurovisió i en català. Des de llavors la nostra tasca ha estat primordialment poder informar amb detall de tot el envolta aquesta gran passió per la música europea que a tots tan ens captiva.

Mica en mica vam començar a omplir l’espai web de punts d’interés per a tots els internautes. L’any 2010 vam inaugurar les nostres xarxes socials i també el portal de fotografies. Fetes tant a les diferents preseleccions com als festivals en persona. L’any 2011 vam incloure l’actualitat diària ja des de ben iniciat el mes de maig per conèixer de ben aprop tots els assajos i mogudes des de la capital on es celebrava. El 2012 va ser l’any per encetar la nostra aventura com a reporters audiovisuals fent diferents peçes en video per veure realment com es viu un esdeveniment d’aquest tipus en directe.

El 2013 vam ampliar les nostres xarxes amb més capacitat i el 2014 vam començar a utilitzar plataformes com SoundCloud o Instagram per poder donar més continuïtat a tota la repercussió.

Per aquest 2015, l’equip d’Eurovisio.cat tornarà a estar en directe des de la capital d’Àustria des del dissabte 16 fins el dia de la final, el 23 de maig.

Demostrant el nostre esforç per seguir informant amb el mateix rigor i perspectiva de sempre, l’únic que volem és donar les gràcies a tots els nostres seguidors que dia a dia, fa que sigui el portal més vist a Catalunya dedicat al festival d’Eurovisió.

Disfrutem tots de la nostra aventura a Viena, i per molts anys més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s