ELS PREPARATIUS DE LA CANDIDATURA ESPANYOLA A VIENA

Després de l’actuació d’Edurne al programa de la matinada de dilluns a TVE, la cadena estatal comença a donar petits detalls de com serà la posada en escena d’Amanecer.

Avui s’ha fet públic que l’equip que dissenyarà l’escenografia està dirigit pel català Tinet Rubira, director de Gestmusic. Aquesta preparació inclou tots els detalls tècnics d’il·luminació i realització per tal que la seva actuació al Stadthalle sigui com diu ella “perfecta”.

Han fet ja dos assaigs dels quals la cantant madrilenya n’ha sortit molt satisfeta, ja que aconsegueixen “transmetre elegància, força i prèsencia al tema”.

I a més de revelar-nos qui serà el seu equip tècnic també RTVE ens ha donat una bona pista sobre la posada en escena del tema espanyol: ja tenim qui serà el ballarí que acompanyarà Edurne.

giiuseppe di bella

Es tracta de Giuseppe Di Bella, expert professional que ha participat en més d’una vintena de programes de televisió al nostre país, part de l’equip original del musical 20 El Musical, ha format part de la companyia de dansa Aguanilé Dance Company i ha participat com a actor i ballarí a les pel·lícules Solo química i Torrente 4, entre moltes altres feines.

edurne i giuseppe

Edurne i Di Bella ja es coneixen i han treballat junts al concurs musical Tu cara me suena, on ella en va sortir guanyadora per haver interpretat entre d’altres aquesta correcta versió del tema Try de la cantant Pink, justament acompanyada pel ballarí italià:

Recordem que els primers assajos d’Amanecer sobre els escenaris de Viena seran el diumenge 17 de maig a les 11:00. Ja hi podrem veure el magnífic decorat de 44 metres d’ample, 14 metres d’alçada i 22 de fondària, amb 1228 pilars de llums led i una gran pantalla de 22 x 8,5 metres. En aquest magnífic entorn esperem que Edurne i Di Bella aconsegueixin la presència, l’elegància i la força que volen transmetre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s