THE MAKEMAKES PRENEN EL RELLEU A CONCHITA WURST

El divendres dia 13 de març va tenir lloc la gran final de la preselecció austríaca per escollir el pròxim representant del país, i per tant prendre el relleu a la vencedora Conchita Wurst. La televisió del país, ORF, i organitzadora del pròxim festival d’Eurovisió des de Viena, va decidir que per donar més promoció al certamen al país, realitzaria una preselecció oberta anomenada Wer Singt Für Österreich?

La preselecció va tenir dues primeres eliminatòries en les que els 16 participantes van poder cantar algun tema propi o d’algun altre artista per decidir qui serien els 6 grans finalistes de la gran nit de la final.

El show va ser presentat per Mirjam Weichselbraun des dels estudis de la mateixa cadena a Viena i va comptar amb la participació estelar de la gran vencedora del festival de l’any passat i per tant l’anfitriona del país, Conchita Wurst, que va aprofitar per cantar el reconegut Rise Like A Phoenix i el seu nou single You Are Unstoppable.

El concurs es va desenvolupar escollint a 2 superfinalistes dels 6 participants dels que es va escollir al trio The Makemakes amb la cançó I Am Yours, i Dawa amb Feel Alive, designats per un sistema de votació mixt de jurat professional i televot. L’elecció dels dos superfinalistes va ser finalment a través del televot.

La classificació final va ser la següent:

  1. The Makemakes: I am Yours
  2. Dawa: Feel Alive
  3. Zoe: Quel Filou
  4. Folkshilfe: Who You Are
  5. Johann Sebastian Bass: Absolutio
  6. Celina Ann: Utopia

Finalment, The Makemakes van guanyar la gala i es van designar automàticament pròxims representants austríacs al festival que es celebrarà al mateix país.

La banda està formada per Dodo (Dominic) Muhrer, Max (Markus) Christ, i Flo (Florian) X. Meindl. Just abans de presentar el tema a la televisió del país, ja van triomfar amb la cançó The Lovercall on va aconseguir ser número 1 en vendes durant 3 setmanes consecutives.

Una balada fresca, amb bona veu i amb molta positivitat, de ben segur faran que el resultat dels anfitrions, que actuaran directament a la final de dissabte, puguin obtenir altra vegada un bon resultat. Comproveu veient la seva actuació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s